The Full Womb Awakening (NL)

Sexuele Energie als Shortcut naar je Energie en Embodied Enlightenment, met Christel Janssen

   Watch Promo   Enroll in Course

"Hoe (bijna) verkracht worden mijn leven veranderde"

Voel je je leeg? Onaantrekkelijk? Onvervuld? In je hoofd? Verdoofd? Stel je voor dat je op een dag beseft dat al dat rondrennen, al dat zoeken naar liefde, eindeloos scrollen op sociale media, die onbevredigende behoefte in jou, het verlangen waarvan je niet precies weet wat het is, maar je het gevoel geeft vast te zitten, dat alles waar je voor rent, waar je mee worstelt, waar je mee vastzit, tot stilstand komt en je je in plaats van Leeg, Vol en Vervuld voelt? Lichamelijk en Geestelijk, in je Energie?

Een innerlijke vulkaan waarvan je niet eens wist dat hij er was, barst uit, ogenschijnlijk eerst in je buik maar dan in je hele energieveld en opeens begrijp je wat embodied enlightenment betekent. Je hoeft niks meer van 'buiten' te halen, maar je hebt toegang gekregen tot het diepste vertrouwen in jezelf. En dit is blijvend en direct toegankelijk op ieder moment. Het verscherpt je intuitie, en maakt dat je altijd in een staat bent waarin het leven zich voor jou opent.

Dat was wat er met mij gebeurde en wat mijn leven compleet veranderde. En dit is wat ik met JOU wil delen in the Full Womb Awakening, omdat ik geloof dat het voor iedere vrouw toegankelijk is en dat het je gezond maakt, stralend, gelukkig en vervuld.

Christel Janssen


Hoe bijna verkracht worden mijn leven veranderde


The Full Womb Awakening -

shortcut naar jouw Energie en Embodied Enlightenment


6 Maandagavonden 19-21 uur Live met Christel Janssen via Zoom

Start 27 December (Nederlands gesproken)

Kleine intieme groep

Alle sessies worden opgenomen en audiofiles blijven altijd toegankelijk

Aan bod komen:

 • Wat is een Empty Womb en wat is een Full Womb?
 • Wat doet een Full Womb met je hele energieveld?
 • Ervaar een diepe opening naar jezelf in iedere sessie, terwijl de Full Womb Awakening spontaan is en ieder moment kan gebeuren. ( je wordt uitgenodigd extra tijd en ruimte te nemen voor ontspanning)
 • Je Full Womb is er altijd geweest, tot je klaar bent om het toe te laten en het te laten communiceren
 • Wat zijn de misvattingen rond sexuele energie?
 • The Full Womb Awakening is een integratieproces die oude informatie uit je lichaam en energie doet verdwijnen, ook met betrekking tot gezondheid en ouder worden
 • Simpele, lig, zit en adem oefeningen kunnen een onderdeel zijn, maar bovenal directe energetische ervaring
 • Korte Telepathische schrijfsessies, om de energie te ontvangen
 • Een persoolijke 45 minuten sessie met Christel

 Wat eerdere deelneemsters ervaren hebben:

"Eindelijk een evenwichtige energie en hormoon balans"
"diepe ontspanning"
"Verdieping van mijn sensuele beleving in alles"
"Ik proef, voel, hoor, en ruik veel meer en dieper"
"Ik heb slachtofferschap achter me gelaten (tenzij ik daar soms nog voor kies)"
"Mijn intuitie is tien keer zo sterk, en ik kan er nu ook naar handelen"
"Sexuele intimiteit met mijn partner voorbij schaamte, doordat ik heel intiem met mezelf te kan zijn"
"Langdurige orgasmes, uit het niets, die blijven aanhouden"
"Geen menstruatie problemen meer"
"Ik heb een fantastische partner gevonden, en ben opeens zwanger"
"Ik ervaar mijn eierstokken als bewuste magneten"
"Een diepe ervaring van vreugde en gelukkig zijn met mezelf"


Get started now! 

Your Instructor


Christel Janssen
Christel Janssen


Na een ervaring in 1999 waarin spontaan haar baarmoeder 'ontwaakte' tijdens een poging tot verkrachting, heeft Christel zich toegelegd op verlichting via vrouwelijke sexualiteit. Aanvankelijk gespecialiseerd als acupuncturist in seksuele problemen, menstruatieproblemen, menopauze en onvruchtbaarheid, heeft ze sindsdien veel vrouwen zien schitteren in het ontdekken en verwerkelijken van hun sexuele energie. De Full Womb Awakening is een spontaan proces waarbij iedere manipulatie en misbruik overstegen wordt en diepe vervulling en intuitie geactiveerd. Christel woont en leeft sinds 2002 op Hawaii en geeft Retreats en lessen in Telepathic Writing, Energy Maturity en Qigong met Spontane Beweging. Ze is the auteur van de memoir 'Negenenveertig Dagen, een sensuele reis in het moderne hiernamaals'. Over haar buitengewone communicaties voorbij de dood. Ze werkt momenteel aan een boek over bewuste conceptie, zwangerschap en geboorte.
 

Course Curriculum


  Volle Baarmoeder, Lege Baarmoeder: Angst en Vertrouwen
Available in days
days after you enroll
  Het Donkerste ingaan en je overgeven
Available in days
days after you enroll
  Aanraking en vervulling
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.
   Disclaimer: Dit is geen manifestatie cursus, een heal your inner child, of een tantra cursus, maar in plaats daarvan een heel diep ontspannen, in een spontaan ontwaken van je Zelf. Dit diepe toelaten opent je intuitie, je zelfgenezing, en het geeft inspiratie en toegang tot je inherente intelligentie en creativiteit. Het bypassed je mind, met zijn behoefte aan controle en manipulatie, en geeft ruimte aan spontane materialisaties. Let op! Dit proces kan betekenen dat relaties diepgaand veranderen, vanuit een hele intieme relatie met jezelf.

Get started now!