Telepathic writing helpt je om diep in je eigen gevoel te gaan, en jouw eigen verhaal te laten spreken. Er is dan geen verschil tussen je leven en het verhaal wat je schrijft. Het is de ultieme manier om je Authentieke zelf te laten spreken. Vorm en energie worden een.Iedere Donderdag 20.15-22.00 uur

en Zondagavond 20.30-21.30

via Zoom

met Christel Janssen

175 euro per maand


Dit is een kleine intieme groep met heel veel persoonlijke aandacht. Er is een selectieprocedure om te kijken of je past in de groep. Klik op de link en vul de vragenlijst in.Aloha,

Ik ben Christel Janssen


Ik ben een writer, poet en podcaster, wonend op Hawaii. Ik hou van het proces van telepathisch schrijven: om uit het niets iets schitterends te creëren, echt origineel te zijn en te experimenteren met energie. Ik ben de oprichter van Spontaneous Movement en The Telepathic Writing Salon: een plek om een veel grotere realiteit te laten spreken. Ik ben gastvrouw van de Telepathic Writing Salon Podcast en de auteur van Forty-Nine Days, a Sensuous Journey in the modern Afterlife. Het liefst duik ik zelf en met anderen in een groter project. Ben jij er klaar voor?
"Telepathisch schrijven gaat er vanuit dat het totale verhaal al aanwezig is, als bewuste intelligente entiteit. En door daar een relatie mee op te bouwen, gaat het verhaal jou vertellen hoe het geschreven wil worden. In welke vorm, en welke stem."


Christel Janssen

Krachtige Schrijfopdrachten


Het bijzondere van Telepathisch schrijven is dat het 'door je heen komt' . Het is alsof je van een klif afspringt en er helemaal induikt. Laat je verbazen wat er dan gebeurd.


Wekelijkse Zoom bijeenkomst


De zoom bijeenkomsten zijn in een kleine groep. Er is veel persoonlijke uitwisseling. Iedere sessie bestaat uit een ademoefening met daarna een korte schrijfoefening. Je krijgt de kans om het geschrevene voor te lezen om de energie ervan te kunnen voelen.


Audio Writing Prompts


Ontvang wekelijks audio files met de sessie, zodat je steeds dieper kunt gaan. Luister naar de Telepathic Writing Salon podcast en laat je inspireren.

"Telepathisch schrijven focust erop om ‘de zee van verhalen’ te betreden en daar dan met je gevoel helemaal in te gaan, tot je het verhaal kunt voelen, proeven, ruiken, en het ‘weet’. Dat is iets heel anders dan een opsomming van vaststaande gebeurtenissen op een tijdslijn. Gebeurtenissen zijn juist springlevend, en willen misschien wel op een hele andere manier verteld worden, dan je in je hoofd opgeslagen had." 


Curriculum


  Heel Ver Uitzoomen en dan indalen
Available in days
days after you enroll
  Missed Beauty
Available in days
days after you enroll
  Obsessie
Available in days
days after you enroll
  Karakterwielen
Available in days
days after you enroll

Testimonial"Deze serie salons brengt me zo diep in mezelf. en daarmee in mijn eigen verhaal, waar ik me iedere keer weer over verbaas, en verwonder. Het is het grootste cadeau wat ik ooit aan mezelf gegeven heb." Maria J.